oferta revelion 2024 Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

cazari predeal

Fie că optezi pentru una dintre marile capitale europene, pentru o destinatie exotica, pentru o stațiune montană sau un orășel pitoresc, aici vei găsi oferte Revelion 2025 la prețuri excelente.

For those who disable this cookie, we will not be in a position to help you save your Choices. Consequently when you check out this Site you will have to allow or disable cookies once more.

• Copiii beneficiază pe întreg parcursul zilei de method variat, foarte dinamic și antrenant cu multe surprize și activități interioare-exterioare deosebite.

Da, puteti achita cu vouchere de vacanta atat immediate la sediile Direct Reserving cat si prin curier. Puteti achitat cu card de tickete de vacanta atat on line in website din detalii comanda cat si la sediile noastre sau prin completarea unui formular de autorizare plata solicitat de la agent. Acceseaza aici mai multe detalii legat de plata cu vouchere de vacanta.

Immediate Scheduling isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the net din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

“I booked The essential one room with shared rest room and Once cazari predeal i arrived I discovered I had been provided a bigger twin place with its own shower and cazarea predeal wash basin In addition A personal balcony! Home was clean and comfortable with almost everything I Cazare Predeal desired for A 3...”

micul dejun este variat i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, condiiile cazari predeal de cazare sunt bune

Anularea rezervarii se poate face cu penalizarea integrala a sumei achitate in avans pentru confirmarea rezervarii si cu achitarea a a hundred% din costul sejurului, dupa info de incepere a acestuia.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personalized in conformitate cu politica de confidentialitate Hoteluri pe statiuni

Utilizatorii Travelminit.ro pot evalua deviceățile de cazare doar pe baza experiențelor personale și reale.

Orion se găsește în Predeal și oferă WiFi gratuit și vedere la grădină. Acest apartament se află într-o zonă unde oaspeții pot desfășura activități precum hiking și schi.

Oferiti-va cateva zile de odihna si relaxare si permiteti-i marii de clestar sa va ofere amintiri unice.

Rezerva o masa la unul dintre restaurantele traditionale din Viena cazarea predeal si bucura-te de o cina festiva in stil vienez. Gusta preparatele clasice precum schnitzel si apfelstrudel, toate insotite de vinuri delicioase. Atmosfera este eleganta, iar muzica Stay adauga o nota speciala serii.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt comprehensive, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati web site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Carmen, Pitesti

Report this wiki page